Uvjeti korištenja

Uvjeti korištenja

Uvjeti korištenja

Korištenje materijala i sadržaja ove internetske stranice www.tarot-esma.com.hr dopušteno je samo u osobne (nekomercijalne) svrhe.

Odgovornost za sadržaj

Maratela Mreže d.o.o. (u daljnjem tekstu: vlasnik stranice) nastoji na ovoj internetskoj stranici pružiti što točnije podatke, ali ne preuzima odgovornost za njihovu ispravnost niti u potpunost odgovara za sadržaj vanjskih linkova. Ako prilikom korištenja internet stranica www.tarot-esma.com.hr primijetite netočnosti na stranici ili nepotpunosti u sadržaju, molimo korisnike da iste prijave.

Dio sadržaja ove internetske stranice čine informacije preuzete iz drugih izvora. Vlasnik stranice odriče se odgovornosti za ispravnost i/ili potpunost tih podataka.

Vlasnik stranice ne preuzima odgovornost za poteškoće i/ili štete uzrokovane korištenjem ove internetske stranice ili s njom povezanih internetskih stranica.

Izmjena sadržaja

Vlasnik stranice www.tarot-esma.com.hr zadržava pravo izmjene sadržaja internetske stranice te uvjeta korištenja bez obveze prethodne najave u bilo kojem trenutku, a nije odgovoran ni za kakvu štetu nastalu tim promjenama.

Zaštita osobnih podataka

Obaveza vlasnika stranice je čuvanje osobnih podataka korisnika ove internetske stranice, a osobni podaci prikupljeni putem ove stranice koristit će se isključivo u svrhe naznačene prilikom njihovog prikupljanja i neće se prodavati niti davati na uvid ili ustupati na korištenje trećoj strani bez pristanka korisnika.

Autorska prava

Ova internetska stranica i sadržaj na ovoj internetskoj stanici zaštićeni su autorskim pravima i nije dozvoljeno reproducirati ih, distribuirati ili na bilo koji način koristiti sadržaj u komercijalne svrhe bez izričitog pristanka vlasnika stranice. Dođe li do povrede autorskih prava, vlasnik stranice će djelovati sukladno Zakonu o autorskim pravima (NN 167/03).

Isključenje odgovornosti

Ova internetska stranica se sastoji od sadržaja koji su proizvod vlasnika stranice www.esma-tarot.com.hr, ali i sadržaja koji su proizvod drugih. Vlasnik stranice je odgovoran isključivo za dio stranice koji je proizvod samog vlasnika stranice.